ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО поранення отримали двоє українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, двох було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

23-02

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковника  Андрія Лисенка, на  Луганському напрямку триває затишшя.

«На Донецькому напрямку противник один раз застосував важке озброєння (120-мм міномет) поблизу сел. Опитне. У Пісках активізувалися ворожі снайпери. Загалом найбільша кількість обстрілів НЗФ відбулася у Новгородському та Авдіївці. Значна частина з них була прицільною», – зазначив він.

Водночас, за його словами, на Маріупольському напрямку минулої доби було зафіксовано 2 короткотривалих мінометних обстріли – у Красногорівці та Гнутовому. «Обидва відбулися у темну пору доби. У Мар’їнці по наших військових стріляв ворожий снайпер. Також серія провокацій та обстрілів окупантів відбулася й на інших ділянках фронту, але сили АТО дали відсіч ворогу», – пояснив Лисенко.

За інформацією ГУР МОУ, 22 лютого поблизу Красногорівки та Донецького аеропорту четверо російських військових загинули, ще сім отримали поранення.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *