ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львів’янам презентують документальний детектив «Бранці»

|

Завтра, 23 лютого, о 19.00 відбудеться львівська прем’єра документального детективу «Бранці» за участю головних героїв. Перегляд фільму та обговорення відбудеться в «Планеті кіно Форум». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

f12f2e02-c715-4653-add0-54b84a707660

У фільмі молодий головний герой Сашко Клочко після завершення Майдану проводить низку зустрічей з членами підрозділів МВС, прагнучи дізнатись їхні мотиви. Але несподіванкою стає те, що розповідає йому інший майданівець — львів’янин Іван Бубенчик.

Фільм презентуватимуть нинішні мешканці Львова — головні герої Олександр Клочко та Іван Бубенчик, а також київські гості – режисер Володимир Тихий, продюсери Ігор Савиченко та Марко Супрун. Модеруватиме обговорення професор Ярослав Грицак.

«Бранці» — фільм від об’єднання Babylon’13, яке зібрало режисерів документалістів на Майдані, та режисера Володимира Тихого (кіноальманах «Мудаки. Арабески», цикл «Зима, що нас змінила», «Наша Надія»).

Прем’єра приурочена до річниці лютневих подій 2014 року. З 25 лютого «Бранці» виходять на екрани львівських кінотеатрів «Планета кіно Форум», «Планета кіно King-Kross», а з 3 березня Львівського кіноцентру.

Прокат здійснюється за підтримки Державного агентства України з питань кінематографії.

Фото: ЛМР

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *