ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський активіст захищає власний заробіток, підтримуючи перевізників?

|

Екс-керівник правління транспорту та зв’язку Львівської ОДА та відомий сьогодні активіст у колах перевізників Володимир Гарбуз виявився власником фірми, яка займається перевезеннями зі скандальних у Львові зупинок приміських маршрутів. Про це йдеться у матеріалі Бізнес-імперія Гарбуза, передає кореспондент Львівського порталу.

гарбуз

Так, згідно із даними Єдиного державного реєстру Володимиру Гарбузу у свій час належало підприємство «Тур-Авто». Сьогодні ця фірма належить екс-дружині активіста Світлані Палько.  За результатами виграних конкурсів, ця фірма має право здійснювати перевезення пасажирів 42-ма автобусами. Із них 26 автобусів мають кінцевою… стихійну зупинку неподалік приміського залізничного вокзалу. Саме ту, яку вимагають не переносити на автовокзал на вул. Стрийській перевізники-пікетувальники. Ті самі мітингувальники, що блокують своїми автобусами ЛОДА і міськраду. Пікетувальники, яких представляє Володимир Гарбуз.

Ще одним «цікавим» підприємством, що найбільше матиме проблем від впорядкування пасажирських перевезень у Львові буде ПП «Транс-порт» – ще одна донька екс-подружжя Гарбуз-Палько, що сьогодні офіційно належть лише колишній дружині Володимира Гарбуза.

«Здихатися» бізнесу Володимир Гарбуз вирішив, коли у 2009-2010 роках розпочалася його політична кар’єра. Тому тепер він – просто активіст. Що займається перевезеннями у Львові.

Нагадаємо, що у Львові неодноразово проводились пікети Львівської та обласної влад з вимогами не  переносити приміські маршрути далеко від міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *