ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни можуть подавати електронні петиції до міськради

|

Від сьогодні, 22 лютого, львів’яни мають можливість подавати електронні петиції до міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

petucii

Подати електронне звернення можна на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій (e-dem.in.ua), зареєструвавшись там, або ж скориставшись системою BankID. Посилання на цей ресурс буде також розміщено на сайті Львівської міської ради та інформаційному порталі депутатів. Передбачається, що збір підписів до поданих петицій триватиме 2 місяці. За цей час звернення повинне зібрати не менш ніж 1000 підписів, і лише після цього його розглядатимуть. Петиція надходитиме в міське управління «Секретаріат ради», звідки потраплятиме на розгляд профільних виконавчих органів. Останні готуватимуть проекти рішень та інформуватимуть міського голову. Після цього міський голова буде скеровувати рішення на розгляд профільних комісій.

Єдину систему місцевих петицій створено в рамках швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Державним агентством з питань електронного врядування.

Фото: соціальнім мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *