ОСТАННІ НОВИНИ

Під Авдіївкою поранили чотирьох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 4 – було поранено під Авдіївкою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

АТО

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрія Лисенка, на Луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно. На Донецькому –  обстановка незмінна: тривають бойові дії низької інтенсивності з епізодичним застосуванням важкого озброєння з боку НЗФ.  Як зауважив Лисенко, найгарячішими точками тут є Луганське, Новгородське, Авдіївка, Опитне.

Що стосується Маріупольського напрямку, то найбільш складна обстановка залишається під Мар’їнкою та Красногорівкою.

«Ворог застосував БМП та міномети, також двічі вів снайперський вогонь.Також мінометний обстріл НЗФ відбувся поблизу Гнутового. Тричі окупанти порушили режим тиші у Широкиному. Всього вчора по наших позиціях на Донецькому та Маріупольському напрямках випущено понад 50 мінометних мін», – розповів Лисенко.

І додав, що в ніч з 18 на 19 лютого БПЛА противника кілька разів атакували військові склади ЗСУ поблизу селища Гродівка Красноармійського району на Донеччині, скидаючи фосфорні запалювальні гранати. Осередки займання, які виникли внаслідок розривів, були своєчасно локалізовані силами резервної групи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *