ОСТАННІ НОВИНИ

Українці дозріли до нових президентських і парламентських виборів, - соціолог

|

Українці вже готові до перевиборів Верховної Ради і президента. Про це Львівському порталу у коментарі повідомив директор Соціологічної групи “Рейтинг” Олексій Антипович.

Антипович

На питання про те, чи вдасться політикам досягнути домовленостей і врятувати коаліцію, він відповів: «Думаю, інстинкт самозбереження дозволить зберегти коаліцію. Адже вибори великим гравцям, таким як «Батьківщина», «Опоблок» і «Самопоміч», не потрібні. Низка дрібніших партій була би не проти перевиборів…».

За словами Олексія Антиповича, найближчим часом нові парламентські вибори не є можливими: «Тому, не думаю, що нині є якась ймовірність парламентських виборів, можливо, з осені, але не навесені».

Водночас він додав, що населення України вже дозріло до нових виборів.

«Як соціолог, можу додати, що населення до виборів чи перевиборів як Верховної Ради, так і президента вже готове. Близько 50% підтримують ідею перевиборів парламенту, дещо менше, але теж майже 50%, стверджує про готовність підтримати дострокові вибори президента», – розповів Олексій Антипович.

Як Львівський портал уже повідомляв, нині із коаліції офіційно вийшла «Самопоміч», кількома днями раніше її покинула «Батьківщина».

Фото: Олексій Антипович

 

Коментарі

  1. Не говори дурниць , людям уже надоїли безчисленні вибои і зміна урядів що ще ні разу не привел до покращення життя . Пора перейти до стабільності . Бідні тому що дурні , завжди слухаємо популістів Верховної зРади які за рахунок простих громадян вирішують свої амбіційні захцянки . Не портрібно ніяких виборів , Нехай Юлька і Садовий (вони розвалюють коаліцію) візьмуть на себе персональну відповідальність , що після перевиборів наступить стабільність і ми заживемо заможньо як європейці . Якщо цього не станеться , пообіцяють превселюдно разом повіситись .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *