ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відберуть студентів для безкоштовного навчання у Словаччині

|

У Львові Громадська організація «Словацько-Українське культурно-освітнє товариство» презентує Європейську безкоштовну освітню програму «Free Student». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

навчання

У п’ятницю, 26 лютого, відбудеться тестування і співбесіда для безкоштовного навчання українських студентів у трьох державних вузах Словаччини, а саме: у Ружемберському державному католицькому університеті, у Пряшівському державному університеті та Кошицькому державному технічному університеті (Факультет виробничих технологій м.Пряшів).

Проект фінансується урядом Словаччини. Всім учасникам програми передбачено надання місць в комфортабельних гуртожитках поряд з університетами та харчування за пільговою вартістю (2/3 оплачує уряд Словаччини, а 1/3 оплачує студент), кращі студенти будуть отримувати премії (стипендії) від держави (в рамках національної стипендіальної програми, затвердженої урядом Словацької Республіки).

Щоб потрапити на навчання, потрібно пройти співбесіду та тестування, яке відбуватиметься у Львові 26.02.2016р.

При цьому аналізуватиметься не рівень знань абітурієнта в певних дисциплінах, а його потенціал, здатність до адаптації в іншій країні та бажання навчатись. Важливим є те, що диплом словацьких державних університетів дійсний не тільки на території Євросоюзу, а й у США, Канаді, Австралії та України.

Початок реєстрації учасників програми вже розпочатий на сайті: www.free-student-slovakia.org

За детальною інформацією  звертатись за телефонами: +421949658146, +380635478288

Фото: regionews.sumy.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *