ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві визначили нового керівника Львівського аеропорту

|

Директором Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького призначили Тетяну Романовську, кандидатуру якої під час конкурсу відібрав урядовий номінаційний комітет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

aeroport

Мінінфраструктури України ще минулоріч сформувало короткий список кандидатів на посаду керівника аеропорту і подало його на розгляд комітету з призначень при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі. До списку претендентів, зокрема, увійшли Павло Прусак (раніше обіймав посаду комерційного директора Харківського аеропорту), Олег Горєлов (раніше, зокрема, голова ЗАТ “Шиндлер”), Олександр Лісовик (директор з продажу і маркетингу азербайджанської авіакомпанії Azal), Володимир Костенко (заступник гендиректора аеропорту “Львів” з операційної діяльності) і Тетяна Романовська, яка раніше обіймала посаду начальника аеровокзального комплексу аеропорту. Загалом на конкурс було подано 13 заявок.

Як відомо, 18 листопада комісія Міністерства інфраструктури провела конкурсний відбір на посаду керівника аеропорту «Львів». До цього була опублікована інформація про топ-5 кандидатів на керівництво аеропортом «Львів»

Раніше Львівський портал" href="http://portal.lviv.ua/">Львівський портал повідомляв, що «дерибан» державних коштів в аеропорті «Львів» продовжують «кришувати». А також те, що на летовищі не введено в експлуатацію злітно-посадкову смугу та відключили посадкові системи, які дозволяли літакам сідати у негоду. Про ці та багато інших зловживань читачі можуть прочитати в статтях Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності та Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності – 2. Як вкрасти мільйон (розслідування).

 

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *