Противник за добу здійснив понад півсотні обстрілів

|

Учора, 28 лютого, терористичні угруповання здійснили 55 обстрілів позицій сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«В районі проведення АТО проросійські бойовики продовжують обстрілювати українські позиції. За минуло добу зафіксовано 55 випадків порушення режиму припинення вогню.

22 рази противник вів прицільний вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО в Мар’їнці. По контрольному пункту «Мар’їнка» працював снайпер та зенітна установка ворога.

Зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем були обстріляні наші позиції в Пісках, Опитному, Авдіївці, Майорську та Новгородському. Окрім цього, по нашому опорному пункту в Зайцевому противник відкривав вогонь з міномету.

По українських укріпленнях в Старогнатівці та Луганському проросійські бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та БМП.

На Луганському напрямку з мінометів, стрілецької зброї та гранатометів були обстріляні українські позиції неподалік Богуславського», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *