ОСТАННІ НОВИНИ

Під час бойових дій у Мар’їнці дістав поранення український воїн

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, 1 – було поранено у Мар’їнці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

19-02-777x437

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, на Луганському напрямку противник один раз порушив режим тиші в районі Попасної. При цьому окупанти один раз вистрілили з міномета, а також кілька хвилин вели вогонь з гранатомета і стрілецької зброї.

Водночас на Донецькому напрямку активність ворога дещо знизилася.

«Противник продовжує вести обстріли позицій сил АТО по всьому фронту, проте важке озброєння майже не використовує. Найбільшу кількість обстрілів окупантів зафіксовано у Луганському, Зайцевому, Новгородському та Пісках» – наголосив Лисенко.

Що стосується Маріупольського напрямку, то епіцентром бойових дій вчора був фронт під Мар’їнкою. «Противник вів масовані обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів та епізодично застосовував бронетехніку, зенітку та міномети. Перестрілки між окупантами та силами АТО тривали понад 7 годин», – пояснив Лисенко. І додав, що кілька ворожих обстрілів зафіксовано південніше – в районі Старогнатівки та Чермалика.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *