ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичині» не вийшло «відмазатись» від 14-мільйонного штрафу

|

У Львові Господарський суд виніс рішення, яким таки зобов’язав компанію «Галичина» сплатити державі штраф у розмірі 14 мільйонів гривень за порушення природоохоронного законодавства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

галичина

Так, Господарським судом Львівської області 15 лютого задоволено скаргу заступника прокурора області на дії Департаменту Міністерства юстиції України, яким безпідставно винесено постанову про відмову у відкритті виконавчого провадження у справі стягнення із ПрАТ «Галичина» більше 14 млн грн на користь бюджетів усіх рівнів.

«Рішенням суду визнано незаконною і скасовано зазначену постанову. Державного виконавця зобов’язано прийняти до виконання наказ господарського суду Львівської області, яким передбачено стягнення з товариства вказаної суми коштів», – наголошують у прокуратурі.

Таким чином, прокуратура наполягла на виконанні рішення Господарського суду Львівської області від 27 липня минулого року про задоволення позову прокурора щодо відшкодування 14 млн грн збитків, завданих ПрАТ «Галичина» унаслідок порушення природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, що раніше Львівський портал повідомляв, що компанію «Галисчина» намагаються відмазати від штрафу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *