ОСТАННІ НОВИНИ

Стартує конкурс «Ше.Пісня»: вірші Шевченка покладуть на музику

|

В Інтернеті запустився конкурс «Ше.Пісня» на краще виконання пісні в акустиці на слова Шевченка. Участь у конкурсі може взяти будь-який виконавець, який покладе слова Тараса Шевченка на музику. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

12320bf9-c6f2-43c6-9ef2-5056aa5a86bd

Відбиратимуться найкращі пісні конкурсною комісією, куди входить Сергій Василюк (лідер гурту «Тінь Сонця»), Віталік Калініченко (лідер гурту «ВЕРЕМІЙ»), Ярослав Джусь (лідер «Шпилястих Кобзарів») та інші музиканти.

За умовами конкурсу, в ньому можуть взяти участь акустичні виконавці. Не розглядаються заявки стилю поп та естради. Для акомпанування текстів Шевченка можна використовувати лише акустичні інструменти.

Запис треку може бути як аматорський, так і професійний, навіть у відео форматі живого виконання. Якщо трек не записаний у гарній студійній якості, організатори сприяють запису пісні.

До фіналу дійдуть 10 учасників, які увійдуть до збірника акустичних пісень – CD-формату. Ці диски будуть розіслані на всі державні радіостанції країни. П’ятеро найкращих виконавців візьмуть участь у фінальному гала-концерті та нагородженні статуеткою та дипломами у ресторані Шевченко 9 березня. Організатори частково покривають добирання іногородніх учасників та харчування.

Для участі у конкурсі свої заявки надсилати можна за цією гул-формою https://docs.google.com/forms/d/1laVmJzvtYpcHrS0Mz09l3UFL7VFkL21Qk3jhNrBj3K0/edit?usp=forms_home&ths=true

Прийом заявок від музикантів відбуватиметься до 29 лютого.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *