ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» готується до поєдинку із «Дніпрянку»

|

Центральні матчі 9 туру жіночої гандбольної Суперліги відбудуться у Львові. 19 та 20 лютого діючі чемпіонки України прийматимуть херсонську «Дніпрянку». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

галичанка

Обидва поєдинки відбудуться у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8). У п’ятницю, 19 лютого, команди розпочнуть матч о 18:00, а у суботу, 20 лютого, в 11:00.

«Галичанка» цього сезону хоч і не лідер жіночої Суперліги, однак зберігає хороші шанси для того, щоб наздогнати ужгородські «Карпати» в турнірній таблиці. У цьому сезоні «Галичанка» та «Карпати» проведуть ще чотири офіційні поєдинки. Незважаючи на майбутні поєдинки лідерів українського жіночого гандболу, львівській «Галичанці» аж ніяк не можна втрачати очки у матчах проти бронзового призера минулорічного чемпіонату, команди що і у цьому сезоні міцно адаптувалася на третьому місці, херсонської «Дніпрянки». Можна не сумніватися, що гості з Херсону у Львові зроблять усе можливе, щоб додому повернутися не з порожніми руками.

Нагадаємо, у матчах першого кола у Херсоні «Галичанка» здобула дві непрості перемоги над суперником з рахунками 33:27 та 25:20. Для вболівальників вхід на обидва матчі в палац спорту «Галичина» буде безкоштовним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *