ОСТАННІ НОВИНИ

Дівчина втратила Volkswagen через сигарети

|

Юна громадянка України намагалась незаконно провезти в паливному баку 460 пачок сигарет до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

166

За даними відомства, сьогодні зранку у пункті пропуску «Грушів – Будомеж» працівники митниці спільно з прикордонниками у паливному баку легкового автомобіля знайшли 460 пачок сигарет. Їх намагалась приховати від митного контролю 21-річна мешканка Львівщини.

167

№Для виїзду в Республіку Польщу дівчина прибула в пункт пропуску автомобілем Volkswagen T4 та обрала смугу спрощеного контролю «зелений коридор». Незважаючи на юний вік та стать подорожньої у митників виникла підозра про можливе переміщення товарів, які заборонені чи обмежені до переміщення через митний кордон України. Тож автомобіль скерували до місця поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там у паливному баку автомобіля, який був спеціально перероблений для переміщення предметів, було виявлено сигарети різних марок», – йдеться у повідомленні.

За порушення митних правил складено протокол. Сигарети та автомобіль вилучено. Справу передано в суд, який і визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *