На Львівщині стартує всеукраїнський чемпіонат бригад «швидкої»

|

Протягом 18-20 лютого на спортивній  базі «Тисовець»,  що у Сколівському районі проходитиме Перший зимовий Всеукраїнський чемпіонат бригад екстреної швидкої медичної допомоги. Про це повідомив директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Пацюрко, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

74746 (1)

За першість у чемпіонаті змагатимуться близько тридцяти екіпажів з усієї України. Також  участь у змаганнях візьмуть й екіпажі медиків з Польщі,Угорщини, Румунії та Литви.

“Цей захід дозволить на практиці показати рівень надання екстреної медичної допомоги в Україні, обмінятись інформацією та досвідом з аналогічними службами інших країн, реально відпрацювати дії медичного персоналу України та сусідніх країн”, – розповів Юрій Пацюрко.

За його словами, за роботою карет швидкої медичної допомоги під час змагань спостерігатиме кваліфікована бригада арбітрів.

Зокрема судді  оцінюватимуть вміння організувати роботу медперсоналу на місці виклику, орієнтування на місцевості, якість та швидкість надання екстреної медичної допомоги, співпрацю із працівниками державної служби надзвичайних ситуацій, військовими медиками та поліцейською службою, а також водійську майстерність.

Переможців визначають за сумою набраних балів.

Фото: dt.ua

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *