ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин забрав у бабусі все золото, щоб нібито допомогти її доньці

|

У Львові зловмисник зайшов у квартиру 76-річної львів’янки та заволодів її золотими прикрасами, пояснивши, що це – викуп за доньку, котра «має проблеми з поліцією у Києві». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

золото

У Галицький відділ поліції, 17 лютого, по допомогу звернулась 76-річна львів’янка. Як повідомила пенсіонерка, 16 лютого близько 22.00 до неї зателефонувала невідома жінка та розповіла, що її донька, котра зараз перебуває у Києві, потрапила у неприємну ситуацію – побила якогось хлопця і зараз перебуває у відділі поліції. Для того, щоб «вирішити проблему», мама повинна заплатити дві тисячі доларів. Старенька відповіла, що таких грошей вона не має та припинила розмову.

Проте, близько 23.00 до неї у двері подзвонив невідомий чоловік. Коли жінка відчинила, незнайомець увійшов в приміщення та заявив, що він хоче отримати гроші за «вирішення проблеми доньки». Оскільки грошей у квартирі не було, він «погодився» взяти золоті вироби – кульчики, ланцюжки, кулони та інші прикраси, після чого пішов, пообіцявши, що «все буде добре». Зранку донька з’ясувала, що її мама стала жертвою шахраїв та порадила старенькій звернутись до допомогу у поліцію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити особи зловмисників.

Фото: poradumo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *