ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики гатили по позиціях сил АТО з «Градів»

|

Протягом минулої доби ворог 60 разів обстріляв українські позиції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

gradu

«Проросійські бандформування не припиняють обстріли позицій українських воїнів, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі. Окрім гранатометів та мінометів цієї ночі окупанти застосували реактивні системи залпового вогню.

Так, з напрямку Старомихайлівки по наших опорних пунктах в Первомайському та Невельському противник вів вогонь з БМ-21 «Град».

Під мінометний обстріл бойовиків потрапили позиції сил АТО в Пісках, Красногорівці, Широкіному, Лебединському, а також неподалік Чермалика та Водяного.

Обстріли наших опорних пунктів з гранатометів та стрілецької зброї зафіксовано в Опитному, Мар’їнці, Луганському, Новгородському, Зайцевому, Троїцькому та Новоселівці. Окрім того, по українських укріпленнях в Опитному ворог застосував протитанкову керовану ракету.

Неспокійно було й на Луганському напрямку, де опорні пункти сил АТО неподалік Кримського та Золотого були обстріляні з мінометів.

Загалом протягом минулої доби противник 60 разів відкривав вогонь по наших позиціях», – йдеться в повідомлення.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *