ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відібрали коментаторів на матч за звання чемпіонки світу з шахів

|

Львів готується приймати Матч ФІДЕ за звання чемпіонки світу з шахів. Наразі завершився підбір п’ятьох коментаторів. Ними стали Михайло Олексієнко, Віта Криворучко, Неллі Алексанян, Марта Літинська та Адріан Михальчишин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

шахова королева

 

Як розповіли у Львівській дирекції з організації та проведення чемпіонського матчу, на змаганні працюватимуть дві студії – україномовна та англомовна. При пошуку кандидатів на коментаторів було декілька вимог, серед головних – відмінне знання української та англійської мов та уміння грати в шахи.

«Усі коментатори – львів’яни. Вони добре володіють англійською та українською мовами та грають в шахи, а тому легко зможуть порозумітись з гостями, більшість з яких будуть відомі артисти, спортсмени, вчені та, безумовно, шахісти», – зазначили організатори Матчу.

Нагадаємо, що 1 березня 2016 року у Львові розпочнеться Матч ФІДЕ за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою Марією Музичук та претенденткою на титул китаянкою Хоу Іфань. Матч складатиметься з десяти партій та триватиме до 18 березня.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *