ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові турист вкрав усі гроші в іншого приїжджого

|

У Львові турист з Чернівців обікрав туриста з Харківської області. Зловмиснику, котрий проживав у одному хостелі з потерпілим, загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

вкрав гроші

У Галицький відділ поліції, 14 лютого, із заявою про крадіжку звернувся 52-річний мешканець Харківської області. Як повідомив чоловік він поселився у хостелі, розташованому у центрі Львова. У період від 9.45 до 10.30 з кишені його куртки було викрадено гаманець з грошима. За словами заявника, він позбувся тисячі гривень, двохсот п’ятдесяти євро, ста доларів США та кількох банківських карток.

Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний 23-річний раніше судимий мешканець Чернівців, котрий проживав у тому ж хостелі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *