ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судять німця за торгівлю людьми

|

У Львові судять громадянина Німеччини та його спільниць за обвинуваченням у торгівлі людьми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

ditina

Завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальному провадженні відносно громадянина ФРН та двох громадянок України, які причетні до спроби незаконного вивезення новонародженої дитини за кордон.

Підозрювані обвинувачуються у торгівлі людьми, підробці документів та незаконному переправленні осіб через кордон.

Нагадаємо, 27 серпня минулого року у пункті пропуску «Краковець» працівниками прикордонної служби затримано громадянина Німеччини, який намагався перетнути Державний кордон України з новонародженою дівчинкою. При цьому, останній пред’явив документи про те, що начебто є батьком дитини.

У ході досудового розслідування встановлено, що вказана документація підроблена, а новонароджену дівчинку погодилась віддати іноземцю її мати – мешканка Закарпатської області. При цьому, жінка діяла через посередницю – жительку міста Кривий Ріг, яка й організувала вказану злочинну схему вивезення дитини за межі України.

На цей час усі троє обвинувачених перебувають під вартою. Личаківським районним судом міста Львова уже проведено підготовче засідання та призначено провадження до судового розгляду.

Фото: clipart.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *