ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати вимагають прозорого обрання керівника справ Львівської облради

|

Депутати Львівської обласної ради вимагають відкритого конкурсу на посаду керівника справ.Про це заявив 16 лютого 2016 року на сесії Львівської обласної ради депутат від ВО «Свобода» Михайло Нискогуз. У заяві він вимагає від керівництва ради проведення відкритого конкурсу на посаду керівника справ.

grim.in_.ua_15_9_15_

Власне, на минулому сесійному засіданні було оприлюднили інформацію щодо непрозорого призначення на посаду керівника справ Львівської облради Валентина Харлова.

«Однак відтоді керівництво обласної ради не тільки не відреагувало на критику й заклики  громадськості, а й вирішило зміцнити позиції Валентина Харлова у Львівській обласній ради», – зазначив Михайло Нискогуз.

Так,за словами депутата, нещодавно відбулися профспілкові збори працівників апарату обласної ради, на яких головою профспілкової організації обрали Валентина Харлова.

«Звичайно, нам скажуть, що Харлова обрали члени профспілки. Але хіба можна дивуватися людям, яких постійно шантажують і лякають звільненням?  Обрання головою профспілки  довіреної людини керівництва ради, яка керує апаратом і від якої профспілки насправді мають захищати працівників, це нонсенс. Нагадаємо, що за законом «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», професійні спілки, їх об’єднання у своїй діяльності незалежні від органів державної влади та органів місцевого самоврядування, роботодавців, інших громадських організацій, політичних партій, їм не підзвітні і не підконтрольні», – наголосив «свободівець».

Відтак резюмував: «Намагаючись прибрати до рук усі посади, керівництво обласної ради балансує на межі, за якою – відверте беззаконня. Ми повторно звертаємося до керівництва обласної ради щодо проведення відкритого і прозорого конкурсу на посаду керівника справ обласної ради».

Фото: dailylviv.com

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *