ОСТАННІ НОВИНИ

У Гнутовому вчора відбувся бій між силами АТО та окупантами

|

Бойові дії на Сході України тривають. Минулої доби окупанти 71 раз порушили режим тиші, відкриваючи вогонь по силах АТО, в тому числі – з важкого озброєння. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 15-02

Загалом за вчорашню добу окупанти випустили по наших позиціях понад 160 мін різних калібрів. За даними, які оприлюднив сьогодні, 15 лютого, на щоденному брифінгу речник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, за минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Луганський напрямок

Вчора було тихо.

Донецький напрямок

Противник продовжує дотримуватися тактики прицільних обстрілів позицій сил АТО, епізодично використовуючи міномети. Найбільш напружена обстановка зберігається у Зайцевому, Майорську, Пісках та Красногорівці. Бойовики відкривають вогонь як вдень, так і вночі. Загалом спокійних ділянок по лінії зіткнення на Донецькому напрямку немає.

Маріупольський напрямок

Бойовики порушували режим тиші у Мар’їнці, Талаківці та прилеглих територіях.

У Гнутовому вчора відбулося бойове зіткнення сил АТО з окупантами. Окремі провокації НЗФ відбулися і на інших ділянках фронту – у Новотроїцькому та Широкиному.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *