ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал із кріпленням до авіабомб. Директору визначили 30-мільйонну заставу

|

На Львівщині залишили під вартою підозрюваного директора ДП «Красилівський агрегатний завод» із визначенням 30 мільйонів гривень застави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

121

За словами заступника військового прокурора Західного регіону України Євгена Білоусова, колегія Апеляційного суду Львівської області погодилася з аргументами військової прокуратури Західного регіону України у кримінальному провадженні і залишила в силі рішення Шевченківського районного суду Львова щодо обрання директору ДП «Красилівський агрегатний завод» міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Судом також залишено, як альтернативу, заставу в розмірі 30 мільйонів гривень.

Нагадаємо, досудовим розслідуванням встановлено, що начальник Управління технічного забезпечення Повітряних Сил Збройних Сил України, командир та заступник командира однієї з військових частин, спільно з вищевказаним директором ДП «Красилівський агрегатний завод» та заступником начальника цеху цього державного підприємства, викрали вироби БД3-УСК (балочні кріплення під крило літаків СУ-24 для перенесення авіаційних бомб) зі складів військової частини з метою їх використання для виконання контракту із Республікою Індія, ціна якого складає 18 мільйонів доларів США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *