ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому пояснили, що крадіжки і схеми за політичними гаслами не заховати

|

Губернатор Харківської області Ігор Райнін і мер Львова Андрій Садовий вступили в публічну полеміку. Почав “війну” львівський градоначальник, який в ході свого візиту в першу столицю звинуватив главу ХОДА в переслідуванні представників “Самопомочі”, пише newsroom.kh.ua.

садовий

“Ми стурбовані фактами переслідувань і тиску, які відбуваються в Харкові щодо наших активістів. Сьогодні – це удар в спину нашій державі. Я дуже хотів би, щоб глава Харківської обладміністрації почав думати головою, а не створював велику проблему для себе і країни. Ми будемо досить рішучі в наших діях, всіх членів нашої партії ми будемо захищати “, – заявив лідер партії” Самопоміч “Андрій Садовий.

У відповідь губернатор Харківської області нагадав львівськомумерові, що деякі спонсори партії “під час подій на Майдані були активними помічниками і консультантами” Партії регіонів “, а також висловив упевненість, що” крадіжка і тіньові схеми заховати за політичними гаслами не вийде нікому “.

“Часи політичних” дахів “пройшли, принаймні, в Харківській області так не буде. Пораджу і вам почати позбуватися від цього ганебного явища у Львові. Вважаю, що політики і народні депутати повинні думати про державний бюджет, про реформи в країні, про ефективну децентралізацію влади, а не відстоювати бізнес-інтереси спонсорів політичної діяльності. а про законність ведення господарської діяльності судити не мені і не вам, у нас з вами немає на це повноважень “, – заявив Райнін.

Губернатор також висловив сумнів у доцільності політичних мітингів у безпосередній близькості від зони АТО і кордони з Росією, а також нагадав, що з початку 2015 року в регіоні встановилася стабільність.

Ян інформував Львівський портал, учора, 13 лютого, в Харкові відбувся позачерговий з’їзд партії “Об’єднання “Самопоміч”, на якому Андрій Садовий переобраний лідером партії. Після завершення з’їзду його делегати провели мітинг в цент рі Харкова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *