ОСТАННІ НОВИНИ

Росія стягує війська на окуповані території України

|

Країна-агресор – Російська Федерація продовжує напружувати обстановку у Східній Європі, перш за все – на прилеглих до України територіях. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

rf

«У повну бойову готовність приведені війська Південного та Центрального військових округів, підрозділи повітряно-десантних військ та транспортна авіація. Під видом військових навчань на півдні Росії та на території Кримського півострова задіяно 8,5 тисяч осіб, 900 одиниць військової техніки, 200 літаків і гелікоптерів та 50 кораблів. На Кримський півострів прибув начальник ГШ ЗС РФ генерал армії Герасимов.

За оперативною інформацією, сьогодні вранці, у безпосередній близькості до контрольованої Україною території окупанти розгорнули в бойові порядки РСЗВ «Град» (новітнього зразка на базі машини КамАЗ) та САУ. При цьому росіяни з метою прикриття свого посиленого угрупування розгорнули димову завісу.

Такі акції свідчать про недружні наміри РФ щодо нашої держави. Тому військове командування України вживає адекватних заходів», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *