ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Радик: «Закликаємо усіх відмовитися від обслуговування водіїв з країни-агресора»

|

Координатор ГО «Економічного бойкотного руху» про блокування транзиту територією України російських фур, загальний бойкот водіїв із країни-агресора та політику уряду Яценюка:

103

«ГО «Економічний бойкотний рух» безперечно підтримує акції активістів із блокування транзиту територією України російських фур і готує додаткові заходи, які унеможливлять рух державою транспорту ворожої країни.

Принагідно ми закликаємо усіх керівників СТО, кемпінгів, придорожніх закладів харчування та магазинів відмовитися від обслуговування водіїв з країни-агресора, не надавати їм жодних послуг.

Панікуючи за свою посаду, Яценюк геть забув про честь держави. Після заборони Росією транзиту української продукції ми мало не в прямому ефірі могли спостерігати про відкриття нового «Шовкового шляху». Але за цією ейфорією уряд сором’язливо промовчав, що не спромігся навіть на симетричні заходи стосовно окупантів.

Більше того, на найвищому рівні досі зберігається мовчанка щодо залізничних перевезень, хоча саме ними відбувається левова частка транзиту Україною російських товарів. «Відмазки» щодо економічної вигоди тут не можуть працювати, адже Європа, запроваджуючи вигідні нам антиросійські санкції, свідомо йшла на збитки лишень би приструнити Росію.

Своєю бездіяльністю та боягузливістю Яценюк не лише не протистоїть агресору, але й ганьбить державу, зокрема в очах наших найближчих партнерів поляків, які спромоглися не допустити транзит російських фур власною територією».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *