ОСТАННІ НОВИНИ

Копи впіймали трьох зловмисників, які крали мобільні телефони

|

Правоохоронці Львівщини викрили трьох зловмисників, котрі незаконно заволоділи мобільними телефонами. Так, протягом доби на території Львівської області  зафіксували три випадки скоєння тяжких злочинів – розбою та грабежу, внаслідок яких зловмисники заволоділи мобільними телефонами своїх жертв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

крадіжка

Зокрема, до Яворівського відділу звернувся 44-річний місцевий мешканець. Він повідомив, що увечері на одній із вулиць райцентру невідома особа вдарила його чимось по голові, після чого викрала мобільний телефон «Нокіа» та 100 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 27-річний житель Яворова, у котрого вилучено речовий доказ. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 ККУ (розбій). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі до семи років.

У Буському районі 45-річний місцевий мешканець, зайшовши до будинку 71-річного односельця, відібрав у нього мобільний телефон марки «Нокіа». Зазначене діяння кваліфікується ч.1 ст.186 ККУ (грабіж). Статтею передбачене покарання включно до позбавлення волі до чотирьох років. Відрите кримінальне провадження, правоохоронці з’ясовують обставини події.

До відкритого заволодіння чужим майном вдалася й 25-річна львів’янка. В одному із парків міста вона серед білого дня відібрала у 23-річної місцевої мешканки телефон «Noms i 240» та джинсові штани. За даним фактом ведеться слідство,вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: stanislavske.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *