ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на програму профілактики злочинності виділять півтора мільйона

|

Сьогодні, 11 лютого, депутати Львівської міської ради затвердили Комплексну програму профілактики злочинності у місті Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

profil

Начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила, що обладнання, придбане за бюджетні кошти, буде передане поліції.

«Основним завданням цієї Програми є виділення в міському бюджеті коштів у сумі 1 млн. 513 тис. 500 грн. для придбання обладнання та предметів довгострокового користування, які в подальшому будуть передані Головному управлінню Національної поліції у Львівській області. Зазначене питання є погоджене на профільній депутатській комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова», – сказала вона.

Основним стратегічним завданням Комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2016-2017 роки є забезпечення профілактики боротьби зі злочинністю, що буде сприяти подальшому вдосконаленню практичної діяльності органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, правоохоронних органів області у питаннях забезпечення активної наступальної протидії злочинності та досягненню уповільнення темпів її зростання на основі чітко визначених пріоритетів, поступового нарощування зусиль держави і громадськості, вдосконалення організації, засобів і методів запобігання злочинам та їх розкриття.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *