ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» затримали прикордонника-хабарника

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у сумі 200 доларів США інспектором прикордонної служби Мостиського прикордонного загону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

прикордонники

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону Західного регіону України спільно з оперативними співробітниками Управління СБ України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину по кримінальному провадженню за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, задокументовано факт вимагання та одержання інспектором прикордонної служби «Краковець» неправомірної вигоди у розмірі 200 доларів США від громадянки України за нестворення штучних перешкод при ввезені на територію України транспортних засобів з Республіки Польща.

Під час проведення обшуку неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі.

Прикордонника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Коментарі

  1. Усі інспектори на митницях хабарники . Подивіться в яких будинках вони мешкають , за їхню зарплату таких хоромів не побудуєш .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *