ОСТАННІ НОВИНИ

Пес Ірма винюхав на кордоні «мисливця»

|

Напередодні ввечері, в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники попередили переміщення через державний кордон мисливських набоїв та ножа. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

зброя

Увагу службового собаки прикордонників, що спеціально натренований на пошук зброї та вибухівки, привернув один з позашляховиків марки «Вольво», що слідував по смузі руху «зелений коридор» на виїзд з України. Водієві, жителю Пустомитівського району Львівщини 1984 року народження, було запропоновано надати автомобіль на додатковий огляд. В результаті, спільною з працівниками митниці оглядовою групою у багажному відділенні та підлокітнику автомобіля було знайдено 8 патронів до нарізної зброї марки «Match, 308 WIN» калібром 7.62 мм, 2 патрони до гладкоствольної зброї калібром 12 мм та мисливський ніж .

зброя1

По даному випадку прикордонники негайно направили працівникам Національної поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за класифікацією ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». В ході огляду місця події ніж та набої були вилучені.

Менше чим через годину на тому ж напрямку, в автомобілі «Тойота» під керуванням 32-річного громадянина Польщі було знайдено та вилучено військовий багнет-ніж маркування «АК-47 СССР». Багнет чоловік намагався перевезти поміж особистих речей в дорожній сумці у багажному відділенні авто, однак «Ірма» спрацювала і на цей раз.

зброя2

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *