ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці цьогоріч загинуло четверо людей

|

Від початку року на магістралі Львівської залізниці травмувалися шість сторонніх осіб, четверо із них – загинули. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі регіональної філії ПАТ «Укрзалізниці».

колія

За інформацією служби охорони праці, у першій декаді лютого на об’єктах транспортної інфраструктури через власну необережність травмувалась одна особа, загалом же від початку року зафіксували 6 випадків невиробничого травматизму, внаслідок яких загинули 4 людини.

Залізничники вкотре наголошують, що всі випадки травмування сторонніх осіб на залізниці трапляються через нехтування правилами безпеки громадян на транспорті, найбільше випадків – через ходіння коліями та перехід колії у невстановленому місці.

Порівнюючи статистику випадків невиробничого травматизму протягом двох минулих років, залізничники відзначають тенденцію до збільшення трагічних випадків.

Так, протягом 2015 року на станціях та перегонах Львівської магістралі травмувалися 111 осіб, більш ніж половина із них – 62 людини – загинули. У 2014 році травмувались 99 громадян, з них 56 – смертельно, тож загальна кількість травмованих зросла на 12 осіб (12,1%), кількість смертельно травмованих – на 6 осіб (10,7%).

Окрім того, на магістралі через «модні» захоплення та необдуманість вчинків продовжують гинути діти. У 2015 році травмувались 8 дітей до 16 років, з них 5 випадків – із смертельними наслідками. У 2014 травмувались 9 дітей, померли двоє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *