ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет розвитку Львова «дерибанили» як могли?

|

Бюджет розвитку Львова, що сьогодні, 11 лютого, планують прийняти львівські депутати, обговорювався та «дерибанився» у закритому колі людей. Про це заявив депутат «Свобооди» Андріан Гутник під час пленарного засідання міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

бюджет

За його словами, обов’язкові громадські слухання щодо бюджету розвитку міста проводилися у вузькому колі, де представників громадськості не було.

«Громадські слухання були. На них були представники всіх керівних органів міськради та представники однієї партії. На жаль, там не будо представників громадськості, представників депутатських корпусів. Це все відбувалося як за часів Януковича: забрались собі і «роздерибанили» бюджет», – заявив депутат.

Водночас під час засідання представники Комітету виборців України роздали депутатам листівки, де були зазначені порушення регламенту Львівської міської ради, що їх допустили під час схвалення бюджету розвитку Львова. Серед них і ч.3 ст.40 Статуту територіальної громади Львова «Основні напрями бюджетної політики, зокрема бюджетна резолюція, підлягать обов’язковому громадському обговоренню…».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *