ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова невідомі зробили тату пам’ятці ЮНЕСКО

|

Сьогодні, 9 лютого, у Львові на Площі Ринок, 29 (кам’яниця Андреоллі) невідомі залишили малюнок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

стіна

Так, невідомі особи нанесли на стіну пам’ятки надпис «Туристичний рай-робітниче пекло». Хто і чому вирішив висловити свої погляди таким чином з’ясовує слідчо-оперативна група.

Довідка:

Конвенція ЮНЕСКО про охорону всесвітньої культурної і природної спадщини у статті 4 визначає, що кожна держава – сторона цієї Конвенції (якою є і Україна) зобов’язана забезпечувати виявлення, охорону, збереження, популяризацію й передачу майбутнім поколінням культурної і природної спадщини. Згідно пункту “д” статті 5 Конвенції держави – сторони цієї Конвенції з тим, щоб забезпечити якомога ефективнішу охорону і збереження та якомога активнішу популяризацію культурної і природної спадщини, розміщеної на її території, прагнуть в умовах, властивих кожній країні: вживати відповідних правових, адміністративних і фінансових заходів щодо виявлення, охорони, збереження, популяризації й відновлення цієї спадщини.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *