ОСТАННІ НОВИНИ

У «Народному фронті» заявляють, що в Україні не уряд Яценюка

|

Кабінет Міністрів України не є персональним «Урядом Арсенія Яценюка», а коаліційним урядом, очолюваним прем’єром Яценюком. Уряд коаліції «Європейська Україна» сформований п’ятьма парламентськими фракціями. Тому відповідальність за роботу Кабміну несуть всі фракції коаліції. Про це Львівському порталу нагадали у прес-службі партії «Народний фронт».

228

«Цей Кабінет Міністрів заради порятунку держави від російського агресора і реалізації життєво важливих перетворень спільними зусиллями сформували фракції Президента Порошенка, Прем’єра Яценюка і ще трьома фракціями коаліції («Батьківщина», «Радикальна партія» та Самопоміч – ред.)», – йдеться у повідомленні.

Прем’єр-міністр та члени Уряду оголосили основні принципи, які мають лягти в основу спільного плану дій усієї владної команди: відсутність залаштункового політичного тиску, відповідальність, прозорість ухвалення рішень і розподіл повноважень між гілками влади. Фракція “Народного фронту” сподівається, що і Президент, і колеги по коаліції підтримують ці принципи.

«Зараз все залежить від того, чи здатні ми ухвалювати відповідальні політичні рішення і спільними зусиллями рухатися далі, чи дехто буде намагатись перекинути всю відповідальність персонально на Арсенія Яценюка», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *