ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині рецидивісти побили чоловіка за 400 гривень

|

Раніше судимі мешканці Кам’янко-Бузького району напали на перехожого, побили його та заволоділи його грошима. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

побиття

У Кам’янко-Бузький відділ поліції на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергової медсестри місцевої центральної районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся мешканець одного з сіл району. Лікарі діагностували у пацієнта закриту черепно-мозкову травму та множинні садна на голові.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинили невідомі особи, котрі напали на нього, побили та заволоділи грошима у сумі 440 гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Правоохоронці також встановили, що до скоєння цього злочину причетні двоє раніше судимих місцевих мешканців. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *