ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка мало не зарізала гостя, захищаючи власну матір

|

У Львові жінка, захищаючи матір, поранила гостя кухонним ножем. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

ніж

У Личаківський відділ поліції надійшло повідомлення від 29-річної львів’янки про те, що у квартирі, де вона мешкає з мамою та сестрою, її куму було завдано ножового поранення.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що заявниця переїхала жити до матері місяць тому. У той день вона повернулась додому близько 19.00, причому не сама, а разом зі своїми знайомими – подружньою парою. Всі троє перебували у стані алкогольного сп’яніння.

У якийсь момент між 53-річною власницею квартири та 32-річним нетверезим гостем виник конфлікт, який переріс у шарпанину. Під час цього молодша донька, захищаючи матір, взяла зі столу кухонний ніж та нанесла ним удар гостю в область грудної клітини. У лікарні швидкої медичної допомоги, куди доставили потерпілого, лікарі діагностували у нього «проникаюче поранення грудної клітки зліва, відкритий пневмоторакс та клінічне алкогольне сп’яніння».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *