ОСТАННІ НОВИНИ

Коли оперуватимуть Максима Стасіва

|

Хворий львів’янин Максим Стасів, за порятунок життя якого боролися усією Україною, успішно проходить обстеження у клініці «MedIndia» в Делі. Вони триватимуть близько тижня і лише після цього стане відома дата трансплантації. Про це на своїй сторінці у Fscebook повідомляє в в.о. головного лікаря Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Вальдемар Надіжко, передає кореспондент Львівського порталу.

70

За словами В. Надіжко, з 17-річним хлопцем все гаразд і він передавав усім благодійникам вітання.

«Щойно розмовляв з Максимовою мамою. З ним все гаразд стан стабільний. Обстеження ще триватимуть близько тижня часу і лише після їхнього завершення можна вести більш конкретну розмову про трансплантацію. Тому в межах тижня, особливих новин не буде. Максим всім передавав вітання!», – йдеться у повідомленні Вальдемара Надіжко.

Нагадаємо, нещодавно Максиму Стасіву вирізали майже весь кишківник. У хлопця вроджена патологія органу травлення, а оскільки її діагностували лише місяць тому, врятувати кишківник не вдалося. Тепер єдиний шанс Максима на життя – трансплантація органу. У Львові та у області  протягом декількох днів вдалося зібрати нереальні суми коштів, та для реабілітації потрібно більше.

Спочатку на операцію Максиму погодилася клініка у Австрії, але потім раптово відмовила. Близькі Максма та лікарі ОХМАДИТу почали шукати новий медзаклад і допомогти Максиму зголосились в Індії. Зранку, 5 лютого, Максим Стасів нарешті вилетів на лікування.

Донорський орган для хлопця шукає клініка «MedIndia».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *