ОСТАННІ НОВИНИ

З України намагались незаконно вивезти дитину

|

Учора, 7 лютого, мати намагалась незаконно вивезти півторарічного хлопчика. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

pasport

На українсько-польському кордоні, в пунктах пропуску «Шегині» та «Краківець» впродовж доби прикордонники не пропустили за кордон три дитини, зокрема півторарічного хлопчика якого мати вивозила незаконно.

Учора, 7 лютого в пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині 39-річна жителька Тернопільщини  намагалась виїхати з України із сином, надавши на паспортний контроль незаконно видану заяву батька про згоду на його вивіз. Як і у більшості випадків, з’ясувалось, що чоловік громадянки вже певний час перебуває за кордоном і фізично не міг підписати в Україні подану заяву.

Враховуючи ознаки кримінального правопорушення про факт незаконно виданої заяви батька дитини були проінформовані працівники Національної поліції.

Вже з початку поточного року на ділянці Мостиського прикордонного загону з тих чи інших причин відмовлено в пропуску через державний кордон 28 дітям, в той час як  протягом минулого року не випущено 226 дітей.

Фото: Мостиський прикордонний загін

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *