ОСТАННІ НОВИНИ

В день закоханих у Парку культури проведуть еко-майстер-класи

|

Вперше у Львові до Дня Святого Валентина відбудуться майстер-класи «Екохання». Учасники матимуть змогу виготовити подарунки для коханих з перероблених або максимально природніх матеріалів. Таким чином, автори проекту «ЕкоШтука» хочуть показати, що навіть вторинним матеріалам можна дати друге життя, а з найпростіших побутових речей легко зробити особливі подарунки для рідних. Майстер-класи проходитимуть з 9 до 13 лютого, передає Львівський портал.

екокохання

Графік проведення еко-майстер-класів:

9 лютого, вівторок, 18-20, пр. Шевченка 13 (бібліотека)

Коробочки-шкатулки для найціннішого
Коробочки потрібні всім, щоб зберігати цінні речі, накопичувати кошти на реалізацію мрії чи просто мати куди складати спогади у вигляді квитків на концерт чи любовні записки. Внесок: 80 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

10 лютого, середа, 17:30-21:00, Медіатека, вул. Мулярська 2а

Виготовлення ЕКО-блокноту
Блокнот буде виготовленого з перероблених матеріалів, з речей, які могли б вже закінчувати своє життя на смітнику, але ще красиві і заслуговують на друге життя. Такого блокноту не буде ні в кого, адже ви вкладете у нього свої неповторні почуття та ідеї!
Внесок: 130 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

11 лютого, п’ятниця, 18-20, пр. Шевченка 13 (бібліотека)

Унікальна валентинка та фоторамка
Стандартна валентинка – це не для нас! Ми зробимо свою, унікальну, адже наші почуття до коханої людини не може висловити ніхто краще окрім нас.
Внесок: 50 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

12 лютого, четвер, 18-20, Медіатека, Мулярська 2а

Магнітики-сердечка та янголятка з тіста
З тіста можна не лише пекти тортики чи піцу, а можна створити чудові сердечка та ангелики, щоб назавжди закарбувати свою любов до коханої людини. Це і гарно і екологічно.
Внесок: 60 грн. (вартість матеріалів та робота майстра)

«ЕкоШтука» – проект для активних особистостей, які надають перевагу природному, зручному та економному стилю життя. Його основна мета пропагував стале мислення, усвідомлене споживання та турботу про навколишнє середовище.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *