ОСТАННІ НОВИНИ

Психічно хворий чоловік напав з ножем на поліцейського

|

Сьогодні, 8 лютого, о п’ятій годині ранку поблизу ринку Санта-Барбара психічно хворий чоловік напав з ножем на поліцейського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

pol2

Орієнтовно о п‘ятій ранку в районі ринку Санта-Барбара патрульні помітили підозрілого чоловіка і зупинили його для перевірки документів. Під час розмови він поводився неадекватно та тримав руки у кишенях. На прохання патрульних витягнути руки з кишені, у чоловіка вилетів чохол від ножа. Після цього особа витягнула ніж і здійснила напад на поліцейського. Патрульні застосували спецзасіб газовий балончик, однак на чоловіка це не діяло.

Його кілька разів попередили про можливе застосування зброї, однак і це не подіяло. На підмогу приїхав ще один екіпаж. Патрульні дістали зброю і здійснили попереджувальні постріли в повітря. Поліцейські помітили, що чоловік має очевидні ознаки психічного розладу, тому до нього зброю не застосовували. Вистріли теж не призвели до очікуваного результату. Тоді патрульні домовилися здійснити відволікаючий маневр і таки обеззброїли нападника.

pol1

На місце викликали слідчо-оперативну групу. При затриманому було кілька ножів. Інформацію про психічний розлад чоловіка підтвердила мама, вона показала довідку про захворювання.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *