ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначились кандидати на перші вибори старост

|

Територіальна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на посади семи старост Тростянецької об’єднаної територіальної громади на Миколаївщині. Відтак, на перші вибори старост у Львівській області, які відбудуться 28 лютого, претендують 16 кандидатів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

vuboru

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федіра Алєйнікова, більшість кандидатів – безпартійні.

«Серед кандидатів у старости – 9 чоловіків і 7 жінок. Наймолодшому з них – 33 роки, найстаршому – 62. Переважна більшість кандидатів на посади старост – безпартійні. П’ятеро також є безробітними», – зазначив Алєйніков.

За його словами, на посаду Тернопільського старости зареєстрували лише одного кандидата, а за посади решти шести старост позмагається двоє-троє осіб.

Нагадаємо, Тростянецька сільська рада об’єднаної територіальної громади призначила проведення перших виборів старост на 28 лютого 2016 року. Відповідно до цього рішення обиратимуть наступних старост: Бродківського (у селах Бродки, Суха Долина), Красівського (Красів, Поляна), Тернопільського (Тернопілля, Добряни), Липівського (Липівка, Луб’яна), Стільського (Стільсько, Дуброва, Мала Воля, Ілів), Демнянського (Демня) і Закладського (Заклад).

Додамо також, що на території Львівської області створено 15 об’єднаних територіальних громад. Окрім Тростянецької, це Заболотцівська, Гніздичівська, Новострілищанська, Воле-Баранецька, Луківська, Вільшаницька, Бісковицька, Чукв’янська, Новокалинівська, Дублянська, Бабинська, Міженецька, Новоміська та Грабовецька.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *