ОСТАННІ НОВИНИ

Українська збірна з футзалу здобула першу перемогу на Євро

|

Українські футзалісти здобуди першу перемогу на ЄВРО-2016. Про це повідомляє НОК України, передає кореспондент Львівського порталу.

futzal

Перемогу з комфортним рахунком здобула збірна України у своєму стартовому матчі на чемпіонаті Європи з футзалу.

Наша команда відкривала для себе Євро-2016 матчем з Угорщиною. Двома днями раніше угорці програли Іспанії 2:5, тому поразка в матчі з нашою командою означала для них виліт з турніру, тоді як нашій команді перемога гарантувала достроковий вихід в чвертьфінал.

Україна почала активно, щільно пресингуючи суперника, змушуючи угорців помилятися. Вже на другій хвилині Дмитро Сорокін відкрив рахунок, а Дмитро Бондар незабаром його подвоїв.

Після цього наша команда перейшла на контратакуючу гру, що принесло свої плоди: як тільки суперник забивав гол, наша команда відразу ж повертала собі перевагу в два голи. Крапку в матчі поставив Валенко, забезпечивши нашій команді перемогу 6:3

Окрасою матчу став другий гол нашої команди у виконанні Дмитра Бондаря, який заслуговує усіляких похвал, як і результативний пас 33-річного кіпера Євгена Іваняка.

У підсумку на рахунку Бондаря дубль, ще по голу забили Овсянников, Сорокін, Валенко і Грицина.

Підсумкова перемога збірної України 6:3 дозволила не тільки забезпечити їй вихід у чвертьфінал чемпіонату Європи, але за додатковими показниками обійти Іспанію. Саме матч з іспанцями в суботу визначать переможця групи В. При цьому синьо-жовтих влаштує і нічия.

Фото: uefa.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *