ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового просять відкрити площу Юра для машин

|

Депутати Львівської міськради з партії УКРОП вимагають відкрити проїзд через площу Святого Юра для легкового авто. Про це йдеться у зверненні депутатів, яке ті оголосили учора, 4 лютого ,під час засідання у міській раді, передає кореспондент Львівського порталу.

площа Юра

Я повідомляється, громада Львова активно обговорює питання заборони проїзду легковим транспортом проїжджати в вулиці Митрополити Андрея на вулицю Устияновича.

«Після того, як відремонтували сквер, проїхати із вулиці Митрополита Андрея на вулицю Устияновича можна тільки громадському транспорту, хоча там немає ніяких причин для того, щоб закривати рух для приватного транспорту. На збудованій дорозі через вксер є можливість проїхати і легковим автомобілем», – йдеться у зверненні.

Також наголошується, що через заборону проїзду площею Святого Юра легковиків, на деяких вулицях щоденно утворюються затори.

«Сьогодні перекрита важлива розв’язка, яка майже наполовину розвантажувала Городоцьку і наразі дорога від церкви Анни тепер постійно у заторах, також страждає вулиця Степана Бандери», – сказано у повідомленні.

Таким чином депутати просять мерію розглянути пропозицію щодо зняття знаку, який обмежує рух транспорту через площу Святого Юра.

«Таке рішення обґрунтоване тим, що логічного пояснення такій забороні немає, а також тим, що громаді була представлена схема руху, яка цілком протилежна до того, що є зараз», – додається у зверненні.

Нагадаємо, що у Львові реконструювали площу Святого Юра та зробили дорогу, якою дозволили їздити лише громадському транспорту.

Коментарі

  1. Нешановані львівянами депутати , попросіть Садового заборонити усім вам , на роботу і з роботи їздити власними та службовими автівками а лише громадським транспортом . Ви відчуєте усю принадність яку ми відчуваємо щодня . Ви хочете своїми BMW . лексусами , мерсами заблокувати або збільшити інтервал руху громадського транспорту до центру міста задля своїх забаганок . Ганьба !!!! . Пане Садовий не їдіть на виконання згубних для міста захцянок депутатів .і

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *