ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовці розікрали спиртзавод на Львівщині на десятки мільйонів

|

Учора, 4 лютого, селі Струтин, Золочівського району громадськість викрила розкрадання спирту із ДП «Струтинський спиртзавод» , яке, як виявилось, проводилось системно протягом тривалого часу. Про це повідомляє «Варта-1» на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

спирт

Так, громадою був заблокований автомобіль, який виїхав із ДП «Струтинський спиртзавод»  о 21.00 год. та без жодних документів вивозив сировину із заводу, а саме спирт, який був поміщений у 17 бочках тоннажністю в 4 тони.

«Був викликаний наряд поліції, який мав зафіксувати факт скоєння злочину по викраданню та збуту спирту з ДП «Струтинський спиртзавод». Також була здійсненна розмова з водієм автомобіля, у якого виявилась крадена продукція з державного заводу, який повідомив на відео, що такі поїздки з вивозом спиту здійснюються регулярно, а сам він вивозить продукцію два рази на тиждень. Платять йому також не офіційно та дозволяють без жодних документів вивозити спирт із ДП «Струтинський спиртзавод», – йдеться у повідомленні.

Також, як виявилось, «незаконний спирт» постійно відправлявся до Львова на вул. Пелехатого в гараж, звідки вже збувався потенційним покупцям по 50 грн. за літр.

«Тож, за одну «ходку» держава несла збитки у 200 тис. грн., що в місяць дорівнює 6 млн. грн.», – додають активісти.

Наразі автомобіль разом із «незаконним спиртом» є описаний працівниками поліції за участю понятих осіб, опломбований та перкбуває на території Золочівського районного управління поліції.
Сьогодні, 5 лютого активісти планують првоести пікет під стінами ДП «Струтинський спиртзавод» з вимогою до керівництва заводу подати у відставку, а також вимагатимуть у правоохоронних органів довести цю праву до логічного завершення і покарати усіх винних за надані Українській державі збитки у великих розмірах.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *