ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині скоротять час розмитнення товару

|

На Львівській митниці активізують роботу зі залучення суб’єктів зовнішньої економічної діяльності для розмитнення товарів на території області, а також посилять заходи щодо боротьби із контрабандою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

mutnucia

Начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук отримав доручення сприяти підприємцям у розмитненні товарів, максимально скоротити час здійснення митного оформлення та посилити заходи по боротьбі з контрабандою.

За словами голови ЛОДА Олега Синютки, потрібно створити умови, аби підприємці розмитнювали товар саме на території Львівщини.

«Основний фактор, який дозволить збільшити надходження від митних платежів – це боротьба з контрабандою. Окрім того, на митниці потрібно створити такі умови, щоб суб’єкти зовнішньо-економічної діяльності розмитнювали товари саме на території області. Від цього залежить виконання планових показників, а також те, скільки платежів ми отримаємо вже на початку 2016 році і скеруємо на ремонт доріг в межах експерименту, який діє на Львівщині», – зазначив Синютка.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *