ОСТАННІ НОВИНИ

Дорога до Славського приваблює туристів і лижників, - Пивоварський

|

Дорога зі Львова до Славська тепер стала раєм для водіїв авто. Про це сьогодні, 5 лютого, під час години в уряду у Верховній Раді розповів міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, пише. УП.

пивоварський

Міністр повідомив, що на ділянці дороги M-17 Львів – Радехів – Луцьк була “відремонтована практично вся ділянка від Львова до Волинської області, крім міста Радехів”.

“Це дорога, яка не ремонтувалася більше 35 років. Це дорога, де почали вимирати села, бо це реально був напрямок. Дорога відремонтована, працює – експеримент спрацював. На цю дорогу була витрачено 177 мільйонів гривень”, – сказав він, зазначивши, що підрядником була турецька компанія “Онур Констракшн Інтернешнл”.

дорога

За роботи на ділянці дороги Сколе – Славське, T-14, організації “Автомагістраль-Південь” заплачено 74 мільйони гривень.

“Якщо хтось із вас лижник, ви можете тепер поїхати до Славського – і побачити, що ви доїдете туди якісною дорогою. Ми розкриваємо потенціал регіону, залучаємо туристів, залучаємо бізнес, створюємо можливості для приватного бізнесу створити або невеличкий готель, або заправку тощо. Розвиток дороги дозволяє створювати дорожню інфраструктуру”, – заявив міністр.

Раніше Львівський портал писав, що Андрій Пивоварський наголошував, що нова дорога Львів-Радехів-Луцьк може не витримати і двох років ,якщо нею будуть їздити фури.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *