ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаївському районі розширять виробництво двох підприємств

|

Цього року у Миколаївському районі планують розширити виробництво ПрАТ “Роздільський керамічний завод” та дочірнє підприємство “Юліус Кох Україна”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1454516952_613x444.7315_3_0

Зокрема, керамічний завод у смт. Розділ, котрий спеціалізується на виготовленні різного типу цегли (клінкерної, облицювальної, фасонної) у 2016-му році має намір встановити додаткове обладнання для виробництва нової продукції. Зокрема, компанія планує розпочати випуск декоративної цегли “флешинг”. До слова, підприємство впродовж останніх двох років активно нарощувало виробництво продукції. Тут працевлаштовано майже 200 осіб.

Окрім цього, вже невдозі у м. Миколаєві відкриє виробничий цех дочірнє німецьке підприємство “Юліус Кох Україна”, яке виготовляє фурнітуру для жалюзі. Цех площею близько 1000 метрів квадратних суттєво збільшить виробничу потужність. За словами керівництва – майже на 50%. На сьогодні тут працює 39 людей, проте з розширенням виробництва додатково створять ще 10 нових робочих місць.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *