ОСТАННІ НОВИНИ

Майно екс-міністра екології Злочевського знову під арештом

|

Майно екс-міністра екології та природних ресурсів України Миколи Злочевського перебуває під арештом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

За даними відомства, судом задоволено клопотання Генпрокуратури про накладення арешту на майно колишнього Міністра екології та природних ресурсів України, заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Миколи Злочевського, з якого було знято арешт, та інше майно, яке фактично ним використовується, а саме: домоволодіння загальною площею 922 кв м, земельну ділянку площею 0,24 га, садовий будинок загальною площею 299,8 кв м, садовий будинок на території Вишгородського району, садовий будинок площею 2312 кв м, земельну ділянку 0,0394 га, автомобіль «Rolls-Royse Phantom»…

«Жоден з об’єктів рухомого та нерухомого майна, яке перебувало під арештом за попереднім рішенням суду, з володіння Злочевського не вибув», – наголошують у Генпрокуратурі.

Як відомо колишній міністр екології та природних ресурсів України, заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Микола Злочевський підозрюється у незаконному збагаченні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *