ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську молодь запрошують до Німеччини у літню мовну школу  

|

Львівську молодь запрошують взяти участь у літній мовній школі у Німеччині, а також у навчально-ознайомчій подорожі щодо можливостей навчання в країнах ЄС, зокрема в Австрії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1417084868_osvitapl_4

Навчально-ознайомча подорож «Навчання та стажування в Австрії» відбудеться в травні 2016 року. Її головна мета: ознайомити студентів українських ВНЗ та потенційних абітурієнтів із можливостями навчання в країнах ЄС, зокрема в Австрії (Відні).

Під час подорожі організатори обіцяють учасникам відвідання Віденського університету та університету «Модуль», ознайомлення з процесом вступу та навчання в цих університетах, детальну інформацію про бакалаврські, магістерські програми та навчання в аспірантурі тощо.

Літня двотижнева мовна школа відбудеться в серпні 2016 року в столиці Німеччини Берліні. Метою проведення літньої мовної школи є підвищення рівня знань учасників німецької мови.

Під час цієї школи учасники відвідають не тільки аудиторні заняття (мінімум чотири години в день), але й семінари, спеціальні курси, зустрічі з місцевими студентами, екскурсії, поїздки та іншу культурну та розважальну програму, яка повністю проходить німецькою мовою.

Для всіх, хто бажає взяти участь у проекті, організатори влаштовують відбір. За його результатами відберуть чотирьох найактивніших аплікантів.

Для того, щоб взяти участь у відборі, слід заповнити аплікаційну форму: http://goo.gl/forms/L6VdA8iB6Z.

Фото: chas.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *