ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати вимагають у Ради прийняти електронні декларації

|

Депутати Львівської міської ради вимагають у парламенту прийняти «безвізову» правку до Держбюджету щодо електронних декларацій чиновників. Про це йдеться у депутатському зверненні, які має у своєму розпорядженні Львівський портал.

1

Так, львівські обранці вимагають скасувати заборону вводити у дію нову систему декларування до 2017 року.

«Через таке рішення парламенту під загрозою опинилося впровадження безвізового режиму з ЄС вже цього року. Якщо допущену помилку не буде виправлено, то громадяни України і наділі будуть потрібні візи для в’їзду до країн ЄС», – йдеться у зверненні.

Окрім того, львівські депутати вимагають Верховну Раду прийняти законопроект №3787, який дозволить запустити нову систему декларування доходів чиновників уже цього року.

«Саме тому ми закликаємо народних депутатів України подбати про Єввропейське майбутнє нашої держави не лише на словах, а реальними справами та проголосувати за внесення змін до Державного бюджету України на 201 6рік щодо вимог фінансового контролю з метою запобігання корупції та виконання важливої вимоги МВФ та ЄС в рамках візової лібералізації», – додається у повідомленні.

Нагадаємо, що нардепи «провалили» внесення до порядку денного законопроект №3755 про внесення змін до Закону «Про запобігання корупції» щодо електронних декларацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *